Makeisteollisuudelle

Yhteistyökumppanimme Syntegon ja Rotzinger Hansella toimittavat koneita makeistuotannon prosesseihin, valamiseen ja muotoiluun esimerkiksi seuraavien tuotteiden valmistamiseen.

  • Vaahtomassatuotteet, viinikumi, hyytelömakeiset, toffee, fondant, kovat makeiset täytteellä tai ilman. Mysli- tai proteiinipatukat, purukumi ja lakritsi.

Makeismassan tuotantolinjat – keittäminen ja valaminen

Valmista makeistuotteet raaka-aineista reseptiohjatussa prosessissa. Punnitus-, annostelu- ja sekoituslaitteistot, joissa aineosat, kuten maitojauhe, pektiini, isomalt, tärkkelys ja gelatiini sekoitetaan ja liuotetaan.

Syntegon Makat Gravomat

Keittäminen tapahtuu jatkuvana prosessina vertikaalisessa lämmönvaihtimessa, jossa massa sekoitetaan ja keitetään lyhyessä ajassa. Lämmönvaihtimen ainutlaatuisen muotoilun ansiosta kuolleet alueet voidaan välttää ja tuloksena on tasainen ja kiinteä massa. Kapasiteetti 600 kilosta 5 000 kiloon tunnissa.

Syntegon Makat Rapidsolver

Massan värjääminen ja maustaminen mukautetaan haluttujen värien ja makujen mukaan ja toimitetaan joko gravi- tai volymetrisenä järjestelmänä.

Syntegon Makat mixing plant

Makeisten valulinjoja on saatavana erilaisia esim. vakio valulevyjä ja erityisen suuria valulevyjä varten. Myös valulevyn tyhjentäminen ohjatusti on mahdollista sellaisten tuotteiden osalta, joihin esimerkiksi lisätään suklaakuorrute. Perinteisten tärkkelystä sisältävien valulevyjen lisäksi voimme toimittaa myös tärkkelyksettömiä silikonimuotteja.

Syntegon Makat Mogul HLM 35 
Syntegon Makat TF 8000

Mogulin tärkkelyksen kuivaaminen ja jäähdyttäminen tapahtuu kompaktilla järjestelmällä.

Syntegon Makat sugaring drum

Öljyämis- ja sokerointirumpuja on eri kokoisia ja eri materiaalista valmistettuja erilaisille tuotteille.

Kovien makeisten valmistaminen

Rotzinger Hansella tarjoaa kattavat ratkaisut kovien makeisten valmistamiseen massan sekoittamisesta muotoiluun ja kuviointiin, kapasiteetti 500–2 000 kg tunnissa.

Rotzinger Hansella BAK rotary forming line
Rotzinger Hansella BSK batch roller

Patukoiden valmistaminen

Rotzinger Hansella tarjoaa monipuoliset ratkaisut patukoiden valmistamiseen aina sekoittamisesta, muotoilusta, jäähdyttämisestä ja tuotteiden leikkaamisesta pakkaamiseen. Laitteistot sopivat mysli-, proteiini-, hedelmä- ja makeispatukoille sekä rapeille patukoille.

Rotzinger Hansella Bar forming line
Rotzinger Hansella WRC cooling tunnel
Valitse yhteyshenkilö:

Valitse yhteyshenkilö toisessa maassa.