Yhteistyökumppanit

Toimeksiantajamme ovat alansa johtavia yrityksiä. Luotettavien yhteistyökumppaneidemme kokemus, osaaminen, markkinatuntemus ja innovatiivinen tuotekehitys varmistavat laadukkaat pakkausratkaisut ja prosessijärjestelmät asiakkaillemme. Ohessa suorat linkit toimeksiantajiemme verkkosivustoille.

Valitse maa:

Samarbetspartners per land.

Syntegon

Syntegon toimittaa korkealaatuisia pakkausratkaisuja elintarvike-, makeis-, lääke-, diagnostiikka-, teknokemian sekä kosmetiikkateollisuudelle.

Probat-Werke

Probatin tuotevalikoimaan kuuluvat asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyt kahvipaahtimoiden prosessijärjestelmät. Lisäksi Probat toimittaa käsittely- ja paahtojärjestelmiä kaakaolle, pähkinöille ja maltaalle.

HDG Verpackungs­maschinen GmbH

HDG toimittaa erittäin tehokkaita ja joustavia vaakataso pussipakkausjärjestelmiä eri teollisuuden aloille.

Hansella

Hansella toimittaa kovien makeisten, toffemakeisten ja purukumin processi- ja muodostuslinjoja sekä valmistus- ja muodostuslinjat patukka tuotteille.

Rotzinger PharmaPack

Rotzinger PharmaPack toimittaa kotelointikoneita, täyttö- ja suljentakoneita nestemäisille tuotteille sekä track & trace järjestelmiä lääke- ja eleintarviketeollisuudelle.

Packfeeder

Packfeeder toimittaa mekaanisia ja robottipohjaisia lajittelu- ja söttökoneita muovipulloille.

CPS – Case Packing System

CPS toimittaa koneita ja linjoja pussien ja rasioiden laatikointiin. RSS laatikoille, kartonki- ja muovitarjottimille, kiertäville muovilaatikoille sekä lavasovitetuille myyntiyksiköille.

Evomatic

Evomatic AB toimittaa robottisovelluksia elintarvike-, auto-, ja yleisteollisuudelle. Kokonaislinjat avaimet käteen -periaatteella, linjojen suunnittelu, ohjaus, asennus sekä varaosa & hultopalvelut.

Herma

Herma valmistaa luotettavia automaattisia ja puoliautomaattisia etikettikoneita sekä erillisiä etikettien dispensereitä.

Pester Pack Automation

Pester toimittaa ryhmäpakkauskoneita lääke- ja kosmetiikkateollisuudelle. Laatikointi, muovipohjaiset kiriste ja kutistepakkauslinjat sekä lavausjärjestelmät.

Yhteistyökumppanisi prosessi- ja pakkausteknologialle Pohjoismaissa!

Ole meihin yhteydessä – löydämme yhdessä teille parhaimman ratkaisun.