Robotlösningar

Robottisovellukset

Robottiratkaisut pick & place pakkaamiseen, automaatioon ja lavaukseen.

Robottiautomaatio on nopeasti kasvava markkina-alue, sillä sen avulla täytetään tiukat hygieniavaatimukset, optimoidaan kustannukset ja vapautetaan työntekijöitä tärkeämpiin tehtäviin.

Syntegon Pick & Place robottiratkaisut

Yhteistyökumppanillamme Syntegonilla on kymmenien vuosien kokemus robottitekniikasta.

Uuden RPP-alustan (Robotic Pick & Place) avulla viemme tuotteiden käsittelyn automatisoinnin, syötön sekä primääri- ja sekundääripakkausten täytön uudelle tasolle. RPP-tarjoaa ainutlaatuisen modularisuuden ja sen hiilijalanjälki on pieni. Alusta on suunniteltu vastamaan suorituskykyä ja joustavuutta koskeviin tarpeisiin automaation tasosta riippumatta.

Syntegon RPP line
Syntegon RPP line, bakery 

Rotzinger PharmaPack – Pick & Place lääketeollisuuteen

Tarvitsetko Pick & Place syötön lääkkeiden pakkauslinjalle? Rotzinger PharmaPack tarjoaa laitteistoja ampullien tai injektiopullojen syöttöön kotelointilinjoille Pick & Place robottiratkaisun avulla.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää Rotzinger PharmaPackin pakkausratkaisuista tuotantoosi.

Rotzinger pharmapack kartonering
Rotzinger PharmaPack cartoning with P&P

Automaatio ja lavaus

Ruotsalaisen yhteistyökumppanimme Evomatic AB:n kanssa olemme viime vuosina toimittaneet useita lavauslaitteistoja Pohjoismaiden elintarviketeollisuuteen.

Evomaticin toimittamilla ratkaisuilla voidaan käsitellä kokolavoja, puolilavoja ja suosittuja varttilavoja, jotka sopivat suoraan myyntiyksiköksi myymälöihin. Olemme toimittaneet useita robottilinjastoja muun muassa juustolle, kahville, sokerille, makeisille, pakasteille, kebabille ja erilaisille tuotteille varttilavalla.

Evomatic-lavauslaitteisto EP132
Evomatic-lavauslaitteisto EP171 
Valitse yhteyshenkilö:

Valitse yhteyshenkilö toisessa maassa.