Pakkauslinjat

Pakkauslinjat

Kokonaisvastuu koko pakkauslinjan toimittajana.

Pakkauslinja koostuu koneiden välisistä rajapinnoista. Autamme yritystäsi ja vastaamme koko linjasta. Yksi kumppani, yksi rajapinta, yksi ohjausjärjestelmä. Teemme työn puolestasi.

Koko pakkauslinja prosessista lavaukseen

Yhdessä kumppaneidemme kanssa toimitamme yhä useammin asiakkaillemme kokonaisia pakkauslinjoja, käyttövalmiina kokonaisuuksina. Vastaamme yhteistyökumppaneidemme kanssa, koko tuotanto- ja/tai pakkauslinjan toimituksesta. Tarjoamme prosessilaitteistoja, vertikaalisia pussituskoneita, flowpack-koneita, Pick & Place robottiratkaisuja, kotelointikoneita, sleeve-koneita, Top Loadereita, laatikointi- ja lavauslaitteistoja. Vertikaalisiin pussituskoneisiin toimitamme tuotteesta riippuen ruuviannostelijoita, monipäävaakoja, lineaarisia vaakoja, laskimia tai tilavuusannostelijoita. Flowpack-koneisiin toimitamme myös välivarastoinnin, syötön ja ryhmittelylaitteiston, prosessilaitteiston ja pakkauskoneen väliin. Tämän lisäksi integroimme pakkausten laadunvalvonnan, kuten tarkistusvaa’at ja röntgenlaitteet tuotantolinjoihin. Voimme liittää pakkauslinjoihimme myös kolmannen osapuolen koneita ja laitteistoja. Olemme yhteistyökumppani, joka vastaa kokonaisuudesta ja integroi koneet toimivaksi kokonaisuudeksi.

Pakkauslinjat Syntegon Vertical form & seal line
Syntegon Vertical form & seal line

Hankkeen koordinointi

Pakkauslinjainvestoinnissa yksittäisten koneiden välisillä rajapinnoilla, aikataulun koordinoinnilla, testauskoeajolla, toimituksella, asennuksella ja käyttöönotolla on suuri merkitys. Yhteistyökumppanimme vastaavat kokonaisuudesta ja takaavat hankkeen sujumisen kitkattomasti. Tämä vähentää resurssitarvetta sekä lyhentää hankkeen kestoa ja pakkauslinjan käyttöönottoa. Samalla hankkeeseen liittyvät riskit pienenevät huomattavasti.

Testauskoeajo tehtaalla, FAT

Testaa linjaa ennen toimitusta.

Pakkauslinjoja voidaan testata kokonaisuudessaan ennen toimitusta yhteistyökumppaneidemme tehtailla. Testauskoeajo ennen toimitusta varmistaa linjan nopean asennuksen ja käyttöönoton. Teemme myös yksittäisten koneiden ja kokonaisten pakkauslinjojen CE-merkintöjä.

Pakkauslinjat Syntegon Ampack cup filling machine line
Syntegon Ampack cup filling machine line

Pakkauslinjan operaattorit

Kumppanimme Syntegonin toimittamissa pakkauslinjoissa on identtiset käyttöliittymät. Linjaoperaattorin on helppo käsitellä pakkauslinjan eri koneita ja laitteistoja. Koneet voidaan liittää samaan verkkoon ja tuotetiedot voidaan siirtää automaattisesti keskitettyyn tietokantaan.

Pakkauslinjan CE-merkintä

Yhteistyökumppanimme tekevät yksittäisten koneiden ja kokonaisten pakkauslinjojen CE-merkintää, ja kokonaisvastuu on meillä.

Tarjoamme paikallista palvelua sekä yhteistyökumppaneidemme kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut pakkauslinjastolle.

Räätälöimme sopivat huolto- ja kunnossapitopalvelut yhdessä asiakkaidemme kanssa. Näihin voivat kuulu huoltokäynti kerran vuodessa tai useammin, varaosien ja varastotason tarkastus, lisäkoulutus ja mahdollinen pakkauslinjan modernisointi.

Tuottavuus

Pakkauslinjan tuottavuuden tulee olla mahdollisimman korkealla tasolla. Yhteistyökumppaneidemme laadukkaat pakkauskoneet mahdollistavat korkean OEE-tason, vähäisen hävikin, korkean tuotteiden laadun ja tuotantolinjan turvallisen käytön.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Valitse yhteyshenkilö:

Valitse yhteyshenkilö toisessa maassa.