Pakkauskoneet

Pakkauskoneet johtavilta valmistajilta.

Tarvitsetko uuden pakkauskoneen tai kokonaisen pakkauslinjan tuotteillesi? Meillä on ratkaisu, ota yhteyttä!

Pakkauskoneet

Pakkauskoneet elintarvikkeille

Kafeko edustaa johtavia eurooppalaisia elintarvikkeiden pakkauskoneiden valmistajia Pohjoismaiden markkinoilla. Autamme sinua löytämään uuden pakkauskoneen monille myymälöiden valikoimiin kuuluville elintarvikkeille. Erilaiset pussit ja flowpack-pakkaukset esimerkiksi suklaapatukoille, suklaakakuille tai kekseille. Vakuumipakkaukset tai pussit kahville, jauhoille, sokerille tai aamiaismuroille. Kartonkipakkaukset myynti- tai kuljetuspakkaukseksi sekä täyttökoneet astioille ja pulloille. Valikosta löydät lisätietoa erilaisista toimittamistamme pakkauskoneista.

Pakkauskoneet -Syntegon packaging line
Syntegon packaging line

Pakkauskoneet lääkkeille

Tarvitsetko ilmatiiviisti sinetöidyn flowpack-pakkauksen lääkkeille tai lääkinnällisiin laitteisiin kuuluville tuotteille? Tarjoamme ampullien tai injektiopullojen syöttöä kotelointikoneeseen, sivuliimattuja koteloita tai topload-pakkauksia sekä kotelon kuljetuspakkaukseksi. Toimitamme myös serialisointi- tai aggregointilaitteistoja ja ohjelmistoja. Saatavana on myös täyttö- tai suljentakoneita oraaliliuoksille sekä kotelointia.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää siitä, miten voimme auttaa lääkkeiden pakkaamisessa.

Pakkauskoneet Rotzinger Pharmapack cartoning line
Rotzinger Pharmpack cartoning line

Pakkauskoneet muille tuotteille

Eläinten ruoka, tekniset tuotteet, astianpesukonetabletit, kortit tai sähkökomponentit. Monenlaisille tuotteille tarvitaan pakkaus. Autamme löytämään optimaalisen ja tarpeisiisi sopivan pakkauskoneen.

Pakkauskone osana kestävää kehitystä

Pyrimme yhteistyössä kanssasi toimittamaan pakkauskoneita ja -ratkaisuja, jotka pystyvät käsittelemään tulevaisuuden kestävän kehityksen mukaisia pakkausmateriaaleja.

Paperia tai kartonkia, paperipohjaista kalvoa tai uudelleenkäytettävää monolaminaattia. Näille on jo saatavana ratkaisuja – ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Pakkauskoneet Syntegon paper form line
Syntegon Paper Form Line 
Pakkauskoneet Syntegon paper form line
Syntegon Paper Form Line 

Koko hanke yhdeltä yhteistyökumppanilta

Pakkauslinja koostuu erilaisten pakkauskoneiden rajapinnasta. Autamme mielellämme ja vastaamme koko linjasta. Yksi yhteistyökumppani, yksi rajapinta, yksi ohjausjärjestelmä. Teemme työn puolestasi.

Yhteistyökumppanisi prosessi- ja pakkausteknologialle Pohjoismaissa!

Ole meihin yhteydessä – löydämme yhdessä teille parhaimman ratkaisun.