Pullojen syottolaitteet Kafeko nordic

Pullojen syöttölaitteet

Rotzinger-konserniin kuuluva kumppanimme Packfeeder valmistaa koneita pullojen lajitteluun, järjestämiseen ja syöttämiseen täyttölinjoille.

Vuonna 2002 perustetun Packfeederin tehdas sijaitsee Espanjassa. Packfeedr on pullonsyöttäjien johtava valmistaja lääke-, kosmetiikka- ja elintarviketeollisuuden käyttöön.

Packfeeder valmistaa kahdenlaisia pullonsyöttäjiä:

  • Mekaaniset In-line-pullonsyöttäjät
  • Pick & Place ‑pullonsyöttäjät, joissa on robottiratkaisu pickFeeder

Mekaaniset In-line-pullonsyöttäjät

Packfeederin In-line-sarjaan kuuluu laaja valikoima erilaisia pullonsyöttäjiä. In-Line Packfeeder pullonlajittelijat ovat tehokkaita ja joustavia, ja ne voivat käsitellä eri kokoisia, erilaisia ja eri materiaalista valmistettuja pulloja. Koneet sopivat monenlaisiin tuotantotarpeisiin, sillä käsiteltävät koot ovat alkaen 3 millilitrasta yli 1 000 millilitraan ja nopeusvaihtoehdot 30 pullosta jopa 500 pulloon minuutissa.

Flaskmatare
Packfeeder
Flaskmatare Packfeeder in line Kafeko Nordic
Packfeeder In-Line

pickFeeder – Pick & Place pullonsyöttäjä

pickFeeder on pullonsyöttäjä, joka toimii Pick & Place robottijärjestelmän kanssa ja koostuu yhdestä tai useammasta robottiyksiköstä. Laitteisto on joustava ja mukautuu moniin tarpeisiin sekä lisää tuotantolinjojen tehokkuutta.

Kaikissa pickFeeder-pullonsyöttäjissä on automaattinen formaatin vaihto. Joustavuuden ansiosta pickFeeder-pullonsyöttäjät voivat käsitellä loputtoman määrän tuotteita asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

PickFeeder 
Valitse yhteyshenkilö:

Valitse yhteyshenkilö toisessa maassa.