Flowpack-koneet

Flowpack-koneet

Flowpack-koneet, pitkä kokemus, innovaatio ja kestävä kehitys.

Yhteistyökumppanimme Syntegonin flowpack-koneet voivat käsitellä 10–1 500 pakkausta minuutissa. Saatavana on yksittäisiä koneita tai koko linja, koneita laminaatille, muovikalvolle ja paperipohjaiselle materiaalille.

Esimerkkejä pakkauksista

Kestävän kehityksen mukainen paperipohjainen kääre flowpack-koneeseen

Pohditko flowpack-materiaalin korvaamista paperipohjaisella kääreellä nyt tai myöhemmin? Yhteistyökumppanimme Syntegon on pitkän kehitystyön ja teollisuudessa tehtyjen testiajojen jälkeen tuonut markkinoille uuden taittolaatikon paperikääreille. Suuri nopeus, ei taitoksia paperiin. Kokonaisratkaisu kestävän kehityksen mukaisen toiminnan edistämiseen.

Flowpack-koneet Syntegon Sigpack HRM
Syntegon Sigpack

Koko linja, jossa tuotesyöttö, flowpack-kone, Top Loader ja laatikoija

Haluatko toimittajan, joka ottaa kokonaisvastuun pakkauslinjasta?

Käyttövalmis ratkaisu, johon kuuluvat yhteistyökumppani, integrointi, kommunikointi ja mahdollisuus vastata myös valitun alihankkijan koneista.

Kokonaiseen linjaan voivat kuulua tuoteen syöttö, yksi tai useita flowpack-koneita, tarkistuslaitteet, Top Loader tai kotelointikone sekä laatikointikone kuljetuspakkauksen valmistamiseen.

Flowpack-koneet Syntegon Integrated packaging system HRM TTM 
Syntegon integrated packaging system HRM/TTM

Myös erilliset flowpack-koneet

Yhteistyökumppanimme Syntegon toimittaa myös erillisiä flowpack-koneita, joissa on yksinkertaisempi automaattinen tuotteiden syöttö tai mahdollisuus syöttää tuotteet linjalle käsin.

Flowpack-koneet Syntegon Pack 102
Syntegon Pack 102 
Flowpack-koneet Syntegon Pack 102_
Syntegon Pack 102 

Sinun tuotteesi, meidän kokemuksemme

Meillä on pitkä kokemus muun muassa seuraavien tuotteiden pakkaamisesta flowpack-koneilla:

Suklaakakut, suklaapatukat, keksit, näkkileipä, tuoretuotteet, juusto, tekniset tuotteet, diagnostiset tuotteet, kortit, sämpylät, munkit/donitsit, muffinssit, piirakat, pasteijat, pizzat jne. Ota yhteyttä, niin autamme löytämään sopivan ratkaisun tuotteellesi.

Markkinoiden parhaat

Syntegonin flowpack-koneet ja kokonaiset pakkauslinjat ovat aina olleet markkinoiden parhaimmistoa. Syntegon on johtava toimija uuden tekniikan kehittämisen, linjojen erinomaisen tuottavuuden, kokonaisten järjestelmien toimittamisen prosessista valmiiseen kuljetuslavaan sekä kestävän kehityksen ratkaisuiden osalta. Yhdessä edistämme tulevaisuutta, jossa pakkaukset ovat osa kiertoa ja uudelleen käytettävyyttä.

Ota yhteyttä, niin voimme luoda tulevaisuutta yhdessä.

Valitse yhteyshenkilö:

Valitse yhteyshenkilö toisessa maassa.